Selecteer een pagina

RMN Partnerservice

MINDERHOUD TECHNIEK – MINDERHOUD MARITIME & PORT SERVICES TWEE BEDRIJVEN MET EEN ZEER FLEXIBELE INZET

MMPS Minderhoud Maritime & Port Services is een dochteronderneming van Minderhoud Techniek. Dit jonge dynamische bedrijf is gespecialiseerd in het vervoeren van personen, stores en spareparts naar de ankerplaatsen op de Noordzee vanuit Vlissingen. Hiervoor wordt het schip de Zeemeeuw ingezet. Deze crewtender is een gecertifi ceerd schip wat 15 personen capaciteit heeft en een lengte van 23,37 mtr. met een open dek om een royale hoeveelheid stores mee te kunnen nemen. Door de combinatie van beide bedrijven wordt de Zeemeeuw ook met grote regelmaat ingezet om personeel van Minderhoud Techniek af te zetten aan boord van schepen op de ankerplaatsen, zodat deze reparaties aan boord kunnen uitvoeren.

Klanten van RMN kunnen nu ook gebruik maken van de faciliteiten van de Zeemeeuw wat via RMN kan worden geregeld of rechtstreeks met MMPS. MMPS B.V. Visserijkade 37, 4382ZA Vlissingen Telefoon +31 6 52 826 759 E-mail lennyg@mmps

Al jaren is Minderhoud Techniek Welding & Repair een gewaardeerde Service Partner van RMN. Regelmatig wordt het bedrijf ingezet voor Wencon Reparaties aan boord van schepen of het voor het voorzien van een beschermende Wencon Coating in nieuwe- of gerepareerde componenten. Minderhoud Techniek produceert ook voor RMN custom made zeewaterfi lters en andere onderdelen die in de maritieme sector en industrie gebruikt worden en voorziet deze eveneens van de hoogwaardige Wencon Coatings. Deze service kan door de klant via RMN worden geregeld of kan rechtstreeks met Minderhoud Techniek plaats vinden. Minderhoud Techniek bevindt zich aan de binnenhaven in Vlissingen met een eigen kade direct naast de werkplaats. Ideaal voor schepen om reparaties uit te laten voeren, waarbij alle faciliteiten van het bedrijf direct naast het schip aanwezig zijn.

Minderhoud Techniek Visserijkade 37, 4382ZA Vlissingen Telefoon +31 118 479 637 E-mail info@minderhoud-techniek.nl